Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Trotjänaren förlänger med Frölunda

Joel Lundqvist och Roger Rönnberg förlängde sina kontrakt i somras. Nu står det klart att Frölunda får behålla ytterligare en trotjänare. Mats Rosseli Olsen har skrivit på ett nytt avtal. – Vi är jätteglada över att Mats väljer att stanna hos oss, säger sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

Frölunda är mitt uppe i brinnande säsong. Men det hindrar inte klubben från att fortsätta bygga på lång sikt. I somras förlängde tränare Roger Rönnberg och lagkapten Joel Lundqvist sina kontrakt med klubben. Nu är det klart att ytterligare en trotjänare, Mats Rosseli Olsen, som efter Lundqvist har varit i Frölunda längst, kommer fortsätta tillbringa sin tillvaro i Göteborg. 

Norrmannen, som satt på ett utgående avtal, har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med våren 2021. 

– Vi är jätteglada över att Mats väljer att stanna hos oss. Han är en av våra kärnspelare och är den efter Joel i A-truppen som har varit i klubben längst, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida. 

Han fortsätter: 

– Mats är en av dom i truppen som jobbar hårdast, varje dag.

Inne på sin sjunde säsong

26-åringen anslöt till Frölunda säsongen 2011/2012. Han är därmed inne på sin sjunde raka säsong i Göteborg och har snart gjort 400 A-lagsmatcher för klubben.

Under sin sejour i Frölunda har grovjobbaren såhär långt hunnit med att vinna ett SM-guld (2016) och två CHL-titlar (2016 och 2017).  

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst