Tre Kronors Twitterinlägg utreds

ANNONS
|

På torsdagseftermiddagen lade Tre Kronors officiella twitterkonto ut en länk till en artikel från DN med texten "Det naiva Sverige".

Dagens Nyheters artikel beskriver hur lärare på den attackerade skolan tidigare flaggat för att skolan har känts otrygg, något som också anmälts till Skolinspektionen.

Tre Kronors inlägg fick snabbt många kommentarer och togs snabbt bort och ännu vet inte Svenska ishockeyförbundet vem som faktiskt skrev inlägget.

– Den enda reflektionen jag kan göra är att någon av personerna som har tillgång till kontot måste ha tagit fel och lagt ut en privat uppfattning. Det är den enda slutsatsen jag har. Vi har kollat om vårt konto har blivit kapat, men det har det inte. Vi bedömer det som ett olyckligt misstag, säger ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson till Sportexpressen och fortsätter:

ANNONS

– Vi kommer att via kansliet försöka reda ut hur misstaget kan ha uppstått och vem som har gjort misstaget och sedan hantera det med den personen. Det här är olyckligt och tråkigt.

ANNONS