Sundström har hittat formen igen – stortrivs efter segrarna

Fyra raka förluster och det var ett pressat Frölunda. Nu efter tre segrar är humöret desto bättre hos spelarna. Något som Johan Sundström, 27, är snabb att hålla med om.
– Det är fantastiskt kul att vara en del av det här laget, säger han.

ANNONS

Mot Malmö klev Johan Sundström av isen i den andra perioden bara för att komma tillbaka lagom till att den tredje skulle starta. Vad det var som hände?

Det ville han inte berätta.

– Det får du ta med Roger, säger han.

Skönt att komma tillbaka i alla fall?

– Ja, det var jätteskönt!

Hur smakar den här segern?

– Oj, det är jätteskönt! De här matcherna efter jul är oerhört tajta och jämna. De här matcherna och de här trepoängarna är så värdefulla. Det har varit en bra vecka för oss nu. Slutsålt här igen och det var ett fantastiskt stöd. Då är det jätteskönt att vi kan bidra med segrar.

ANNONS

För Frölunda del är det dock lite vila som väntar nu.

Ledigt på söndag.

Ledigt på måndag.

Match först på torsdag mot Djurgården på bortais innan det är Leksand borta på lördag innan det vankas CHL-final mot Mountfield tisdagen som följer.

Men skönt med vila?

– Nja, man är så inne i det när matcherna är så tätt. Men nu laddar vi för torsdag först och får ladda om mentalt nu och träna på bra. Sen är det en extremt viktig vecka som väntar för oss, helt klart, säger Johan Sundström.

Hur känns egna formen?

– Det har känts bra under en längre tid faktiskt! Vissa kvällar studsar puckarna med dig och vissa studsar puckarna fel. Men både kroppen och formen känns bra och det är fantastiskt kul att vara en del av det här laget och kunna blicka framåt mot våren och många viktiga matcher.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS