Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Sportchefens svar på fansens kritik: "Vi håller på"

Efter en svajig säsongsinledning har fansen krävt att sportchefen Fredrik Sjöström agerar och förstärker truppen. Nu ger han svar på tal. – Vi kommer aldrig att ta in någon bara för sakens skull, säger han.

I det tolfte avsnittet av 031 Hockey gästas vi av sportchefen Fredrik Sjöström och Sebastian Stålberg.
Där får Sjöström svara på fansens kritik om att laget måste förstärkas.
– I grund och botten är vi glada för att det snackas mycket om Frölunda och att folk bryr sig. Vi har det hellre så än tvärtom, det är viktigt att vi engagerar folk i Göteborg. För oss dock, om, vi ska värva så vill vi träffa rätt. Det ska vara rätt person och vi ska ha tid att prata med personen eller personerna. Vi vill att de ska veta vad som förväntas av dem, hur vi jobbar och hur vi tänker. Vi kommer aldrig ta in någon bara för sakens skull. Så jobbar vi inte. Extra mycket om vi ska värva under säsong så vill vi vara tämligen säkra. Vi måste göra jobbet först, säger han.

Kommer det nyförvärv snart?
– Vi håller på och jobbar på centerspåret, det är inga hemligheter där. Vi har några bollar ute som vi diskuterar och följer. Målet är att ha in en center ganska snart. Helst inom några veckor.

Martin Plüss är ju ledig …?
– Man ska aldrig säga aldrig. Men jag kommer inte diskutera namn utan vi tittar brett och på alla möjligheter. Vi tittar överallt för att hitta den bästa lösningen.

Värva istället för skadade Sean Bergenheim?
– Hans situation är svårbedömd. Vi vet ju inte när han kommer att vara tillbaka. Det får bli dag för dag och se hur han mår. Det viktiga är att han ska må bra. Man får tänka på människan i den aspekten.

Sebastian Stålberg är en av få göteborgare som har vunnit TV-pucken som den här veckan spelas i Göteborg. En turnering han har fina minnen ifrån.
– Det var en väldigt rolig tid. Att bli uttagen för första gången är grymt kul. Det är en häftig turnering och en stor grej. Vi hade ett väldigt bra lag och lyckades gå hela vägen. Det var ett minne för livet, säger han.

 

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst