Sidney Crosby har spelat skadad i sju år

Sidney Crosby är en levande hockeylegendar och har vunnit mängder med pokaler genom åren. Detta trots den handledsskada som han har haft i sju år.

ANNONS
|

I en intervju på NHL:s hemsida berättar Pittsburgh Penguins-kaptenen om problemen med sin handled. Det började 2014 under en match mot St. Louis Blues.

– Första gången som jag skadade mig var för sju år sedan. Reaves (Ryan, St. Louis Blues-spelaren) fick till en träff på mig efter OS. Detta har jag fått hantera sedan dess. Jag har lyckats undvika operationer fram till förra sommaren, säger han till NHL:s hemsida.

Kändes annorlunda denna sommar

Genom att vila under somrarna har han lyckats återhämta sig. Men den här sommaren kändes det annorlunda.

– I år så höll det i sig under sommaren och jag försökte att köra rehab. Man vill alltid undvika en operation, det är den sista utvägen, säger han.

ANNONS

Men det blev ändå en handledsoperation för Crosby som inte vet exakt när han är redo för comeback.

Crosby har spelat för Pittsburgh sedan säsongen 2005/06 och har under sin tid i klubben vunnit tre Stanley Cup-titlar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS