Rönnberg: "Tuff och inspirerande situation"

ANNONS
|

Trots det tuffa läget i kvartsfinalserien mot Luleå var det långt i från några tunga huvuden på dagens Frölunda-träning.

- Vi vet ju om att det å ena sidan är ett tufft läge, men å andra sidan en inspirerande situation. Vi har en stark tro på oss själva, så vi ser möjligheter, säger Roger Rönnberg.

Frölunda har, tycker Rönnberg, haft marginalerna emot sig i de tre förlustmatcherna och har egentligen bara varit en avgörande prestation ifrån hela tiden.

- Vi måste ser till att höja vår effektivitet och skärpa lite, lite grann, så kommer det här att väga över till oss, säger han.

ANNONS

I onsdagsmatchen mot Luleå drog Frölunda på sig flera onödiga utvisningar och tappade greppet om matchen. Roger Rönnberg tyckte efteråt att Frölunda hade svårt att hålla fokus hela matchen och att det saknades smartness i spelet.

- Killarna vill väldigt mycket och då gäller det att hålla frustrationen borta och behålla lugnet i den hettan man är inne i. Det är det vi påminner varandra om hela tiden och det är en av nycklarna, säger Rönnberg.

Andreas Johnson, som skadade knät efter en tackling av Chris Abbott, kommer att undersökas närmare under torsdagen.

- Han har en allvarlig knäskada, men mer än så vet vi inte just nu, säger Rönnberg.

Det troliga är dock att Johnson har spelat klart för säsongen.

ANNONS