Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Rönnberg: "Jag unnar verkligen killarna att vinna"

Roger Rönnberg har under säsongen sågat spelarnas attityd, dåligt jobb och att spelarna inte följt spelsystemet. Efter förlusten mot Djurgården var det dock inget gnäll. – Jag unnar verkligen killarna att vinna, säger Rönnberg.

Det var en match där Rasmus Dahlin prickade stolpen flera gånger om, Sebastian Stålberg missade öppet mål, Mats Rosseli Olsen brände ett friläge och Ryan Lasch brände tre straffar.

En brist på effektivitet som tillslut straffade sig när Calle Ridderwall gjorde det enda målet i straffläggningen och fixade bonuspoängen till gästerna från huvudstaden.

Efter matchen satt Roger Rönnberg länge helt tyst i pressrummet innan hans tidigare högra hand i Frölunda, Robert Ohlsson, nu tränare i Djurgården kom in.

– Det här var jävligt surt … jag unnar verkligen killarna att vinna, säger Roger Rönnberg.

Under den här säsongen har det från Rönnbergs sida varit gnäll om bristen på attityd hos hans spelare, om den dåliga arbetsinsatsen och att spelarna inte följt spelsystemet. Trots att det blev förlust mot Djurgården så var det dock inget gnäll från Rönnbergs sida.

– Vi gör det bra nu. Vi hittar balansen i vårt spel och nu gör vi tre mål men jag tycker vi blir brutalt straffade för det. Djurgården gör två mål på vunna tekningar i vår zon. Det där kan vi absolut förbättra. Nu får jag istället klappa om killarna och göra dem redo för nästa match istället för att skälla, säger Rönnberg.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst