På hemmais – då förlorar inte Frölunda: "Fantastisk publik"

Efter tre raka förluster för Frölunda kom segern för Frölunda när man besegrade Luleå med 4–3. – Det är klart att resultaten funnits med i bakhuvudet, säger Sebastian Stålberg.

ANNONS
|

Seger mot Mora, seger mot Karlskrona på hemmais. Därefter blev det tre raka förluster på bortais för Frölunda mot Färjestad, Växjö och Luleå. Men när Frölunda återigen fick spela på hemmais, ja då kom segern igen.

– Vi har gjort bra insatser utan att få segrarna. Men det är ju poängen som räknas. Det var väldigt skönt att vinna, framförallt framför vår fantastiska publik, säger Sebastian Stålberg och fortsätter.

– Men det är klart att resultaten har funnits med i bakhuvudet.

Lika glad och lycklig efter segern var Carl Grundström.

– Det är grymt skönt. Det här bygger självförtroende och det blir bättre stämning i gruppen. Vi förtjänade att vinna den här gången, säger han.

ANNONS

– Vi ska trumma vidare och inte leva i det som har varit, det går inte. Vi ska ladda om och fokusera på nästa utmaning, säger Adam Almquist.

Mats Rosseli Olsen som avgjorde matchen med tre sekunder kvar är tydlig. Det är inte nu som Frölunda ska vara på topp.

– Vi är inte hundraprocentiga. Det är i mars vi ska vara det men jag är nöjd över att det blev tre poäng. Det var starkt av oss och ger oss självförtroende, säger han.

ANNONS