Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Foto: TT
Foto: TT

Ny förlust för Frölundas HV-duo: "Revansch att utkräva"

Adam Almquist och Lias Andersson var tillbaka i Kinnarps Arena. Då blev det återigen förlust mot gamla laget.… – Vi har revansch att utkräva, säger Almquist.

Duon var med och vann SM-guld med HV71 i våras men lämnade klubben för spel i Frölunda. Säsongens första möte i Scandinavium slutade med vinst för HV71. När första chansen till revansch kom för Andersson och Almquist slutade det återigen med förlust.
– Vi har revansch att utkräva. Vi måste vinna nästa möte, vi har ju torskat två nu, säger Almquist och suckar.

Hur var det att vara tillbaka?
– Det är alltid bra stämning här och det var bra tryck på läktaren. En kul match att spela men surt att förlora. Det var en ganska jämn match.

Lias Andersson tog sina första stapplande steg som seniorspelare i HV71 och hann uppleva en hel del i Kinnarps Arena innan det blev Scandinavium för honom. 
– Det var jättekul att vara tillbaka, det är ju här man har vuxit upp på något sätt så det var roligt. Men samtidigt jäkligt surt att förlora, det vill man aldrig göra, säger han.

Ännu en förlust, satt sig lite i huvudet hos er?
– Det är klart att lite så sätter det sig ju i bakhuvudet. Vi får jogga väldigt hårt i match efter match för att få in puckarna och det är något som varken jag eller Frölunda är särskilt vana vid. Men det är bara att gneta på och tro på det vi gör. Det handlar om att sätta systemet och förr eller senare så kommer det att lossna, det vet jag, säger Andersson.

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst