Niklas Wikegård får eget hockeyprogram

Hockeyexperten Niklas Wikegård har varit en folkkär profil under flera år. Nu får han ett eget intervjuprogram i C More.
– Jag är väldigt glad, säger han i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

C More har redan meddelat att man kommer att utöka sin hockeybevakning den kommande säsongen. Delvis genom att sända ett antal SDHL-matcher, men också genom att satsa hårdare på hockeyallsvenskan.

Nu meddelar man även att förre tränarprofilen Niklas Wikegård, som jobbat på kanalen som expert under en lång tid, kommer att få ett eget hockeyprogram.

Premiären för intervjuprogrammet "Wikegård vs" kommer vara i oktober och tanken är att han ska möte hockeyprofiler på deras hemmaplan.

– Jag är väldigt glad över att TV4 och C More satsar på ett program som jag själv gärna hade varit med i. Ett program där vi besöker hockeymänniskor i en miljö där vi normalt inte får träffa dem och kommer att prata om saker som de normalt sett inte pratar om, säger Niklas Wikegård i ett pressmeddelande.

ANNONS

"Känns väldigt spännande"

Programmet, som kommer vara en halvtimme långt, består av sex avsnitt som kommer att sändas under hösten.

– Att sammanföra Wikegård med nyckelpjäser inom svensk hockey för djupare samtal känns väldigt spännande. Här ska man få tala till punkt. Det är ett hockeyformat som jag tror att många har längtat efter, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More och TV4.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS