Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

NHL-profilen vill bli kvar i Frölunda: "Kommer ge 100 procent"

NHL-profilen Mike Weber fick bara ett sjuveckorskontrakt med Frölunda. Men 29-åringen hoppas bli kvar mycket längre än så. – Jag vill bli kvar här och spela här, säger han i senaste avsnittet av 031 Hockey.

I avsnitt nummer 13 av 031 Hockey på GP blir det dubbelt amerikanskt besök i studion. Poängkungen Ryan Lasch gästar och det gör även klubbens ena nyförvärv, Mike Weber. Den defensivt skicklige backen fick endast ett sjuveckorskontrakt med klubben.
– Jag vill givetvis hjälpa till och jag hoppas att det blir minst säsongen ut för mig. Jag ska försöka förtjäna en plats här och vill fortsätta spela i Frölunda. Jag har en fru, två barn och ett tredje på väg och vi vill bli kvar här. Jag vill ha en stor roll i den här organisationen. Samtidigt förstår jag deras beslut men jag hoppas att jag förtjänar en plats, säger han och fortsätter.
– Jag kommer ge 100 procent varje kväll. Jag är ingen flashig spelare men jag kommer spela hårt och kämpa i varje match.

Ryan Lasch som toppar poängligan i Frölunda i överlägsen stil är glad över att ha fått inte lite mer muskler till laget.
– Det är en supergo kille. En kille som vi behöver i laget med hans styrka och hans fysiska spel. Jag hoppas han kan bli en säkerhetsvakt för oss andra, säger han.

Han blir din bodyguard?
– Haha! Vi får prata om det han och jag ...

Mike Weber själv öppnar för att bli bodyguard åt landsmannen.
– Han har ju varit bra även utan mig men om jag kan ge honom några mer centimeter om jag är på isen så gör jag gärna det.

 

Se mer från - Frölunda Indians
Mest läst