Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

NHL-profilen vill bli kvar i Frölunda: "Kommer ge 100 procent"

NHL-profilen Mike Weber fick bara ett sjuveckorskontrakt med Frölunda. Men 29-åringen hoppas bli kvar mycket längre än så. – Jag vill bli kvar här och spela här, säger han i senaste avsnittet av 031 Hockey.

I avsnitt nummer 13 av 031 Hockey på GP blir det dubbelt amerikanskt besök i studion. Poängkungen Ryan Lasch gästar och det gör även klubbens ena nyförvärv, Mike Weber. Den defensivt skicklige backen fick endast ett sjuveckorskontrakt med klubben.
– Jag vill givetvis hjälpa till och jag hoppas att det blir minst säsongen ut för mig. Jag ska försöka förtjäna en plats här och vill fortsätta spela i Frölunda. Jag har en fru, två barn och ett tredje på väg och vi vill bli kvar här. Jag vill ha en stor roll i den här organisationen. Samtidigt förstår jag deras beslut men jag hoppas att jag förtjänar en plats, säger han och fortsätter.
– Jag kommer ge 100 procent varje kväll. Jag är ingen flashig spelare men jag kommer spela hårt och kämpa i varje match.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Ryan Lasch som toppar poängligan i Frölunda i överlägsen stil är glad över att ha fått inte lite mer muskler till laget.
– Det är en supergo kille. En kille som vi behöver i laget med hans styrka och hans fysiska spel. Jag hoppas han kan bli en säkerhetsvakt för oss andra, säger han.

Han blir din bodyguard?
– Haha! Vi får prata om det han och jag ...

Mike Weber själv öppnar för att bli bodyguard åt landsmannen.
– Han har ju varit bra även utan mig men om jag kan ge honom några mer centimeter om jag är på isen så gör jag gärna det.

 

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst