Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/5

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Lundqvists kritik mot sig själv: "Måste prestera bättre"

Roger Rönnberg var rejält kritisk efter 0–4 mot Brynäs och tog på sig förlusten. Något som Joel Lundqvist inte håller med om.… – Vi spelare får ta på oss den, säger han.

I det senaste avsnittet av 031 Hockey gästas programmet av Frölundas lagkapten Joel Lundqvist och Daniel Fyrqvist som är junioransvarig i Kungälv Hockey. En förening som på söndag uppmärksammar bröstcancerforskningen.
– Nu på söndag samlar vi in pengar för "Rosabandet" i samband med vår match mot Hanhals. Vi kommer skänka alla våra intäkter dit. Bröstcancerforskningen ligger mig varmt om hjärtat då min mamma tyvärr gick bort i det för tio år sedan, säger Fyrqvist och fortsätter.
– Uppslutningen har varit helt fantastisk. Föräldrarna till spelarna har slutit upp och priserna har ramlat in, det är svårt för mig att välja förstapris till och med.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

I det elfte avsnittet av 031 Hockey får även Joel Lundqvist ge svar på tal om hur det kan se ut som det gjorde mot Brynäs när Frölunda föll med 0–4.
– Vi har haft några toppar och bottnar den här säsongen. Vi är inte där vi vill vara och det är en process men vi vill ligga högre upp i tabellen, det är inget att snacka om, säger han.

Rönnberg tog på sig hela förlusten senast, rätt?
– Tycker jag inte, han gjorde sitt jobb så vi spelare tar på oss den.

Den 35-årige lagkaptenen har likt många andra i Frölunda haft svårt att peta in puckarna. 
– Vi borde sätta dit fler puckar, så enkelt är det. Vi måste prestera bättre. Vi skapar många lägen men effektiviteten sitter inte där. 

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.