Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Lundqvists kritik mot sig själv: "Måste prestera bättre"

Roger Rönnberg var rejält kritisk efter 0–4 mot Brynäs och tog på sig förlusten. Något som Joel Lundqvist inte håller med om.… – Vi spelare får ta på oss den, säger han.

I det senaste avsnittet av 031 Hockey gästas programmet av Frölundas lagkapten Joel Lundqvist och Daniel Fyrqvist som är junioransvarig i Kungälv Hockey. En förening som på söndag uppmärksammar bröstcancerforskningen.
– Nu på söndag samlar vi in pengar för "Rosabandet" i samband med vår match mot Hanhals. Vi kommer skänka alla våra intäkter dit. Bröstcancerforskningen ligger mig varmt om hjärtat då min mamma tyvärr gick bort i det för tio år sedan, säger Fyrqvist och fortsätter.
– Uppslutningen har varit helt fantastisk. Föräldrarna till spelarna har slutit upp och priserna har ramlat in, det är svårt för mig att välja förstapris till och med.

I det elfte avsnittet av 031 Hockey får även Joel Lundqvist ge svar på tal om hur det kan se ut som det gjorde mot Brynäs när Frölunda föll med 0–4.
– Vi har haft några toppar och bottnar den här säsongen. Vi är inte där vi vill vara och det är en process men vi vill ligga högre upp i tabellen, det är inget att snacka om, säger han.

Rönnberg tog på sig hela förlusten senast, rätt?
– Tycker jag inte, han gjorde sitt jobb så vi spelare tar på oss den.

Den 35-årige lagkaptenen har likt många andra i Frölunda haft svårt att peta in puckarna. 
– Vi borde sätta dit fler puckar, så enkelt är det. Vi måste prestera bättre. Vi skapar många lägen men effektiviteten sitter inte där. 

 

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst