Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/4

Lundqvist syndabock: "Känns jävligt frustrerande"

Joel Lundqvist, 35, har varit i tre raka finaler med Frölunda i Champions Hockey League. Nu blev det respass direkt i slutspelet efter att han blivit utvisad. – Det känns jävligt frustrerande, säger han.

Det var en svängig tillställning mellan Frölunda och Liberec där tjeckerna drog vinstlotten. Avgörandet kom när Frölunda hade powerplay men då drog lagkaptenen Joel Lundqvist på sig en utvisning. En utvisning som skulle bli kostsam.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Liberec nätade i spel fem mot fyra sedan de tagit ut målvakten och i förlängningen satt Lundqvist fortfarande utvisad när avgörandet kom.

– Det är klart det känns jobbigt. Jag uppfattar inte riktigt situationen där men tror jag fick en holding. Jag är ute i ena hörnet och stöter bara upp pucken. Det känns ju jävligt frustrerande nu, säger Lundqvist.

Vad säger man efteråt?
– Jag vet inte vad man ska säga ... vi svarar upp flera gånger och i slutet så tycker jag att vi tar det men så smäller det fort igen. Det känns så jävla onödigt och frustrerande.

Räknade ni hem segern?
– Nej, inte räknade hem. Men vi lyftes av målen och man får ju en boost men så går de upp och gör mål på oss direkt ett par gånger. Det är för enkelt. Det är lite som säsongen har varit för oss. Vi jobbar och sliter och sen är det för enkelt bakåt. Det är misstag och vi går på fel gubbar. Det är symboliskt för hur säsongen har varit för oss.

– Det är något vi jobbar med och pratar om. Något som vi måste bli bättre på, säger han.

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst