Karlsson sköt sönder örat på lagkamraten: "Inte vackert"

Erik Karlsson har ett av de hårdaste skotten i NHL. Fråga bara lagkamraten Ryan Dzingel som fick sitt öra sönderskjutet av Erik Karlsson. – Det var inte vackert, säger Ottawa-tränaren Guy Boucher.

|

Ottawa hade en trevlig kväll mot Boston och vann med 3–1. Men allt var inte positivt i segern. I den första periodens slut fick Erik Karlsson tag i pucken vid blålinjen. Då vet alla vad som väntar. Ett stenhårt skott mot mål men Karlsson fick snedträff och träffade örat på lagkamraten, Ryan Dzingel som föll ihop på isen.

Det skulle dröja till mitten av den andra perioden innan han var tillbaka på isen, efter att ha fått sitt öra fixat.

– Det var inte vackert, säger Ottawa-tränaren Guy Boucher.

Dzingel tog sig tillbaka till isen efter att ha genomgått hjärnskakningstestet som NHL tvingar spelarna till efter smällar mot huvudet. Däremot fick han klara sig med ett ”rekonstruerat öra”.

Matchen vann Ottawa med 3–1 efter mål av Mark Stone, Chris Wideman och Kyle Turris för hemmalaget.