"Henke" om sorgen: "Jag är väldigt ledsen"

Henrik Lundqvist har sorg. Detta efter att Steven McDonald som var en stor Rangers-supporter och som delade ut ett pris varje år avled under natten till tisdagen. ”Jag är väldigt ledsen över det här beskedet”, twittrar Lundqvist.

ANNONS
|

Det var under ett spaningsuppdrag i New York som polisen Steven McDonald blev skottskadad och förlamades. Sedan dess har han suttit i en rullstol. Kort efter händelsen valde New York Rangers att dra igång ett pris ”Steven McDonald Extra Effort Award”. Ett pris som delats ut varje år sedan dess. Henrik Lundqvist vann priset under sin debutsäsong för sina insatser. Senaste spelaren att få priset var norrmannen Mats Zuccarello, som också blev den sista. För natten till tisdagen gick Steven McDonald bort efter att ha drabbats av en hjärtattack under fredagen. Ett besked som fått många av Rangers-spelarna att sörja hans bortgång. Henrik Lundqvist är en av många spelare som blivit djupt berörd av McDonald och som sörjer hans bortgång.

ANNONS

”Jag är väldigt ledsen att få veta att Steven McDonald har avlidit. Jag kommer aldrig glömma mitt första möta med mr McDonald för nästan tolv år sedan. En stor inspiration för mig och så många andra. Mina tankar är med Patti Ann och Conor och hela McDonald-familjen”, skriver Lundqvist på Twitter.

ANNONS