Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Här rinner det över för spelarna – stort slagsmål på isen

Det hettade till rejält mellan Frölunda och Djurgården. Efter att den andra perioden tagit slut var alla spelare inne på isen och Matt Donovan och Mikael Ahlén kastade handskarna.

Periodvilan hade precis ljudit efter två spelade perioder i Scandinavium mellan Frölunda och Djurgården. Då åkte Ryan Lasch på en liten smäll och Mats Rosseli Olsen delade snabbt ut en rejäl cross checking som fick känslorna att svalla över hos spelarna.

Bara några sekunder senare var samtliga spelare inne på isen och argast var Matt Donovan och Mikael Ahlén bjöd varandra på ett rejält slagsmål. 

– Nu ska vi lunga oss pojkar, vi har en period kvar att spela, utbrast C Mores kommentator Patrik Westberg i sändning. 

Mats Rosseli Olsen vars cross checking utlöste hela bråket försökte tona ner händelsen efteråt.
– Det är sådant som händer. Det blev ju lite extra när de slogs där, Donovan och jag vet inte vem i Djurgården. Men det blev lite extra för att alla spelare hoppade ut på isen när perioden var slut, säger han.

När känslorna väl hade lagt sig fick Joel Lundqvist och lagkaptenen i Djurgården, Calle Ridderwall, ett långt snack med domarna Daniel Winge och Morgan Johansson innan de lämnade isen.
– Domarna kunde inte komma överens där om vad de skulle göra ... men det blir lätt så. Det är en tät match, alla jobbar hårt och det är intensivt och fysiskt. Det var inget överdrivet, säger Lundqvist.

Tillslut blev det 2+2 för Mats Rosseli Olsen som åkte ut för både cross checking och roughing. William Lagesson i Djurgården åkte på 2+2 för roughing och slagsmålskämparna Mikael Ahlén och Matt Donovan fick båda fem minuter + matchstraff för sitt slagsmål.

Se mer från - Frölunda Indians
Mest läst