Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/5

Frölundastjärnans udda träningsmetod: "Har hjälpt mig mycket"

Victor Olofsson avslöjar i senaste avsnittet av 031 Hockey - hemligheten bakom hans dragskott.… – Farsan fick mig att skjuta väldigt mycket.

I det nionde avsnittet av 031 Hockey gästas programmet av Victor Olofsson och en av klubbens största supportar, Sebastian "8-2" Kjellberg.
Sebastian har blivit känd för att i varje match betta att Frölunda vinner med just 8-2.
– Det började på mitt gamla jobb. Min chef höll på Modo och vi snackade inför en match och då sa jag att vi skulle vinna med 8–2 men så spelade jag inte. Det blev 8-2. Sen dess har jag spelat på det, säger han.


Mot Luleå i semifinalen 2016 gick det in och en ganska fin peng ramlade in hos Sebastian som tror på ett nytt guld för Frölunda i år.
– Jag känner att vi har väldigt bra tränare. Vi har mycket mer fart och fläkt och jag tror på guld, säger han.

Programmets andra gäst, Victor Olofsson, slog igenom rejält under förra säsongen. Nu hoppas han att succén ska fortsätta – tack vare boxning.
– Vi körde ju boxningspass och det har man lärt sig mycket på. Jag har blivit tuffare, det hjälper mig en hel del. Jag är mer fysisk i spelet och man blir inte så obekväm, det har hjälpt mig absolut, säger han.

Olofsson har ett av lagets absolut bästa dragskott – något han tackar fin pappa för.
– Jag hade honom som tränare hela uppväxten. Han var på mig och brorsan mycket om att skjuta handledsskott. Du har inte så mycket tid som forward, det var mycket skottramp och sådär och man kommer ganska långt med det, säger han.

 

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst