Frölundas besked efter spelarflykten: "Vi är färdiga nu"

Frölunda är färdigvärvat trots spelarflykten. Något som sportchefen Fredrik Sjöström berättar för GP. – Vi är färdiga nu, säger han.

ANNONS
|

Spelare efter spelare lämnade Frölunda efter att säsongen tog slut när Brynäs var för starka i semifinalserien. Spelare som Robin Figren, Johan Sundström och Henrik Tömmernes.

Frölunda och den sportsliga ledningen har dock inte legat på latsidan. Fredrik Sjöström och hans team har värvat en hel del spelare.

Spelare som tidigare guldhjälten i klubben Ryan Lasch och tvillingarna Pathrik och Ponthus Westerholm.

Men nu är det färdigvärvat för Frölunda.

– Ja. För nu är det färdigt. Vi har Pontus (Widerström) som blir klar i veckan förhoppningsvis. Därför är han med och kör nu, säger Fredrik Sjöström och fortsätter.

– Sen får vi se om något händer och om vi måste göra något då.

ANNONS
LÄS OCKSÅ:Här drar Frölunda igång säsongen: "Man vill inte vara kass" Det finns fortfarande osäkra kort för Sjöström. Duon Carl Grundström och Victor Olofsson ska över till NHL och testa på att slå sig in i sina klubbar. Först i höst under träningscamperna kommer Frölunda veta om det blir spel i Nordamerika eller om duon lånas tillbaka till Frölunda. – Vi vet mer hur läget är när klubbarna bestämmer sig. Där får vi förstå deras situation också, de vet inte heller hur det blir ännu. Det kan hända mycket saker på vägen, säger Sjöström. Men ni har en plan om det händer? Spelare ni redan har koll på? – Vi är färdiga för nu, men vi slutar inte jobba för det. Sen är det klart att någon form avberedskapsplan måste finnas om det börjar bränna till. – Det var samma förra året med (Artturi) Lehkonen. Då hade vi en känsla att han nog skulle ta en plats och då hade vi tidigt en diskussion med Sean (Bergenheim). Det är liknande scenario nu. – Vi kommer att fortsätta jobba även om vi stänger böckerna lite för nu. Sen kommer vi inte att rulla tummarna men vi är inte på någon spelare konkret innan vi vet vad som händer.
ANNONS