Frölundabacken borta uppemot en månad

En tackling under torsdagens möte med Brynäs tvingade Filip Westerlund av isen. Nu står det klart att Frölundabacken blir borta uppemot fyra veckor.

ANNONS
|

Det blev inte mycket till speltid för backtalangen när hans Frölunda gästade Brynäs under torsdagen.

Efter dryga 30 sekunder fick Filip Westerlund, 19, nämligen lämna isen efter att han fått en tackling av Brynäsforwarden Danny Kristo. Han höll sig för axeln medans han gick mot omklädningsrummet och väl där kunde man konstatera att den var ur led.

– Grejen var att jag hade armen fel, jag hade dragit upp armbågen medan han tryckte till. Så axeln fick ta smällen, säger Westerlund till GT.

LÄS MER:Frölundas nödplan i stormen – en buss

Borta uppemot en månad

Westerlund kom inte tillbaka under matchen och han kommer inte kunna spela än på ett tag. Prognosen säger mellan två till fyra veckors rehabilitering.

ANNONS

– Det är så klart surt att man inte kommer kunna köra fullt ut. Men man måste vara försiktig, speciellt i och med att jag är så pass ung. Man vill inte att det ska komma tillbaka, säger han.

LÄS MER:Här är Frölundas fem bästa spelare mot Brynäs

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS