Frölunda nära toppvärvning

Max Fribergs kontrakt med Montreal går snart ut. Nu ryktas guldhjälten från JVM 2012 vara klar för spel i Frölunda till nästa säsong. Det skriver Kvällsposten.

ANNONS
|

Regerande mästarna Frölunda har redan börjat rusta truppen inför nästa säsong. Idag kom besked att den gamla Timrå-spelaren, Max Friberg, är på väg tillbaka till SHL.

Max Friberg som var en av Sveriges viktigaste spelare under junior-VM 2012, ska vara på väg till Frölunda, skriverKvällsposten.

Efter succén i JVM ochi Timrå,lämnade han Sverige för spel i NHL-laget Aneheim, 2013. Där har han dock haft det tyngre och inte lyckats slå sig in i NHL lagen. Totalt har det bara blivit sex matcher i NHL och mestadels spel i farmarligan, AHL.

Friberg tillhör just nu Montreals organisation men hans kontrakt går ut till sommaren. Enligt Friberg själv och hans agent är dock ingenting klar än, men menar att en flytt tillbaka till Sverige skulle vara intressant.

ANNONS

–Klart det är intressant med Sverige till nästa år, men är fokuserad på vad vi gör här just nu och ingenting annat, säger Friberg till Kvällsposten.

ANNONS