Frölunda jagar landslagsback: "Vi har träffat honom"

ANNONS
|

Även om det är mitt i slutspelet så jagar Frölunda förstärkningar inför nästa säsong. Spelare som Jacob Larsson, Johan Sundström och Henrik Tömmernes ses som förlorade - och dessa ska förstås ersättas.

Lias Andersson från HV71 och Ryan Lasch från Bern i schweiziska NLA ska bland andra vara högaktuella för klubben.

"Vi har träffat Rahimi"

Nu kan GP avslöja nästa stora namn som Frölunda jagar.

Daniel Rahimi, 29.

Den store och tuffe backen från Umeå har ett kontrakt som går ut med Davos i Schweiz - och ska ha fått ett kontraktsförslag av Frölunda enligt uppgifter till GP.

Sportchef Fredrik Sjöström vill varken kommentera eller dementera - men general manager Christian Lechtaler är tydlig.

ANNONS

– Vi har träffat Rahimi, ja. Och vi gjorde det i Schweiz, bekräftar han.

"Vore dumma om vi inte gjorde det"

Frölundas general manager besökte turneringen Spengler Cup - och där träffade FHC även Patrik Zackrisson.Den 29-årige centern, som fostrats Frölundas Academy, har dock kontrakt med HC Lugano över nästa säsong.– Jag tror att vi träffade tio spelare där nere, inklusive Fredrik Pettersson. Vi vore ju dumma i huvudet om vi inte gjorde det. Det är en fantastisk turnering med massor av prospects för oss, säger Lechtaler.

Gjort 42 landskaper för Tre Kronor

Det ska dock vara närmast med Daniel Rahimi, som är precis den tuffa speltyp som klubben saknar. Han har även 42 landskamper med Tre Kronor på meritlistan.

– Jag kommenterar inga rykten/spekulationer gällande nästa säsong. Fullt fokus på match i dag, säger sportchef Fredrik Sjöström.

ANNONS