Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

"För många väntar på att han kliver fram"

I det åttonde avsnittet av 031 Hockey är Roger Rönnberg kritisk mot lagets beroende av stjärnan Ryan Lasch.… – För många väntar på att han kliver fram.

GP:s hockeymagasin 031 Hockey får besök av huvudtränaren Roger Rönnberg och hemvändande Lias Andersson som återvänder efter att ha provat på lyckan i New York Rangers.
Även om defensiven inte har varit på topp så riktar Roger Rönnberg en liten känga till spelarna och lagets beroende av Ryan Lasch.
– Jag tycker att man ser en tendens för att för många väntar på att han kliver fram. Vi behöver fler som kliver fram i matcher när våra motståndare lyckas plocka bort honom, säger Rönnberg.

Frölunda-tränaren passar även på att hylla de två återvändande spelarna som varit och provat på lyckan i Nordamerika – Lias Andersson och Carl Grundström.
– Det betyder fantastiskt mycket, vi får in två offensiva spelare som kan driva offensiven och kan styra rytmen i sina respektive kedjor, säger han.

Lias Andersson är tillbaka efter att ha försökt slå sig in i New York Rangers. Då har han fått ett problem - hans tröjnummer, 24, ska snart hissas i taket.
– Jag vill inte ha något nummer som varit med och vunnit guld, de spelarna är mina idoler och alla förtjänar en hyllning. Jag får leta lite i arkivet, säger han.

Du tar inte pappas kompis, Tomi Kallios nummer?
– Nej, 71 kommer jag inte att röra.

Lias gör även SHL-debut för Frölunda på torsdag kväll när Frölunda möter Luleå på bortais.
– Jag har längtat länge efter det, det är något man har drömt om sedan man var liten. Jag ska njuta och plocka hem tre poäng till Göteborg.

Se mer från - Frölunda Indians
Mest läst