Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

Duons uppmaning till Rönnberg: Låt oss spela ihop

Ryan Lasch och Joel Lundqvist bildade ett fruktat anfallspar under guldsäsongen. Nu kan duon återförenas när amerikanen återvänder till Frölunda. – Han var fantastisk att spela med, återstår att se om Roger sätter oss i samma kedja igen, säger Joel Lundqvist.

När Frölunda vann SM-guld 2016 efter elva års väntan var slutspelskungarna Ryan Lasch och Artturi Lehkonen. Under fredagen kom beskedet att Ryan Lasch återvänder till Frölunda och har skrivit på ett treårskontrakt med Frölunda. Under stora delar av säsongen spelade Ryan Lasch tillsammans med Joel Lundqvist – och firade stora framgångar.
Efter att övergången bekräftades under fredagen så skickade Lasch en tydlig passning till Roger Rönnberg.
– Det skall bli kul att få spela med Joel igen. Vi får väl se om kemin fortfarande finns kvar, säger han till klubbens hemsida.

Joel Lundqvist förbereder sig just nu med Tre Kronor för att försöka slå sig in i den svenska VM-truppen. Han jublar över att kedjekompisen är tillbaka.
– Det är självklart jättekul för laget och klubben att vi kan locka honom till Göteborg och Frölunda. Han är en toppspelare i Europa, säger Lundqvist.

Återförenas ni nu?
– Han var fantastisk att spela med. Det återstår att se om Roger sätter oss i samma kedja igen.

Har du ingen makt som kapten?
– Haha. Roger har sista ordet. Det gäller att få ut max av laget och vi får se vad det blir.

Roger Rönnberg har redan blivit av med tolv spelare sedan säsongen tog slut. Värvningen av Ryan Lasch kommer därmed välbehövligt.
Men återförenar han duon?
– Vi får se …
– Det är mycket bra och roligt att han kommer tillbaka, säger Rönnberg

Läs mer om Frölunda Indians
Mest läst