Brynäs blunder: Biljettkaos i Gävle

Frölundas motståndare Brynäs strulande till det rejält med biljetterna inför deras hemmamatcher i den kommande semifinalen. Gävlelaget blandade ihop matchdagarna. – Mänskliga faktorn, men alla kommer att få sina biljetter, säger försäljningschefen Kari Litmanen till Sportbladet.

ANNONS
|

På onsdagskvällen blev Frölunda klara för semifinal i SHL-slutspelet efter att ha slagit ut Skellefteå i en sjunde ochdirekt avgörande kvartsfinal.

Där väntar Brynäs, och på torsdagen släppte lagen biljetterna till sina respektive hemmamatcher i semifinalserien.

Fick fel biljetter

Men Gävlelaget rörde till det ordentligt vid biljettsläppet. När de skulle lägga in matchtiderna i biljettsystemet råkade man byta plats på den första hemmamatchen (tisdag 4/4) med den andra (lördag 8/4).

– Så biljetterna kopplades till fel tid. De som var inne och köpte biljetter till semi 2 (onsdag) mellan klockan 22 och 09 fick biljetter till semi 4, och tvärtom. Ett mänskligt misstag av oss, det är bara att beklaga, säger Brynäs försäljningschefKari Litmanen till Sportbladet.

ANNONS

"Vi har fått avboka alla"

Han kommer dock med lugnande besked till de hockeytörstande fansen och uppmanar alls som fått fel biljett att höra av sig till Brynäs.

– Alla som har köpt kommer att få sina biljetter. Vi har fått avboka alla och skickat ut ersättningsbiljetter. Hade det varit hemmamatch nu på söndag så hade jag varit svettigare, men vi kommer att ha allt i fas när vi går hem i dag.

ANNONS