Paul Pogba gjorde två av Uniteds mål i matchen mot Fenerbahce.

Ibrahimovic bänkad när United vann

Zlatan Ibrahimovic på bänken och Wayne Rooney på topp i startelvan. Då körde Manchester United över turkiska Fenerbahce och vann med 4–1 på hemmaplan.

|

Zlatan Ibrahimovics svaga insats i den trista 0–0-matchen mot Liverpool i måndags har varit en snackis i England de senaste dagarna. Liksom det faktum att anfallaren har gått mållös av planen i de fyra senaste matcherna.

Och till matchen mot Fenerbahce i Europa League fick rösterna som velat se svensken bänkad rätt.

José Mourinho valde att placera Zlatan Ibrahimovic på bänken medan Wayne Rooney fick chansen från start. Och uppställningen betalade sig för United.

Dubbla straffmål

Den franske stjärnan Paul Pogba, som också har varit kritiserad i sin nya klubb, satte 1–0 på straff efter en halvtimmes spel. Tre minuter senare fälldes Anthony Martial i straffområdet och tog själv hand om den straffen till 2–0.

Pogba skulle även hinna med att göra sitt andra innan paus när han dundrade in ett långskott. 4–0 kom direkt när den andra halvleken blåstes igång och Jesse Lingard spelades fram av Wayne Rooney och placerade in bollen i mål.

- Jag är nöjd med resultatet, med hur matchen såg ut, med målen vi gjorde och glad över hur publiken reagerade, säger José Mourinho i Kanal 9.

"Tappade koncentrationen"

Robin van Persie, med ett förflutet i United, reducerade till 4–1. För Manchester United var det den andra segern i Europa League och laget står på sex poäng efter tre omgångar. Lika många poäng men med sämre målskillnad än Fenerbahce som toppar gruppen.

- Det jag inte är nöjd med är att vi släppte in ett mål. Vi tappade koncentrationen där. Men jag är glad över hur gruppen ser ut, jag tror att vi har en bra chans att gå vidare, säger Mourinho.

Redan på söndag väntar Chelsea i Premier League.

John Guidetti var tillbaka efter skada när Celta Vigo spelade 2–2 mot Ajax. Den svenske landslagsanfallaren spelade från start och byttes ut efter 73 minuter.