Arkivbild.
Arkivbild. Bild: JOEL MARKLUND

Hattrick för Zlatan och Svensson-kanon i nattens MLS

Zlatan Ibrahimovic fortsätter göra mål i MLS. I natt räddade han LA Galaxy flera gånger om med ett hattrick i vinstmatchen mot Orlando. Med sina tre mål kvitterade han först två gånger om innan han fullbordade sitt hattrick.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic är i MLS och LA Galaxy för att göra mål. I natt gjorde han precis det.

Vid ställningen 2-1 till Orlando klev svensken fram. På nick kvitterade han till 2-2. Därefter kvitterade han ytterligare en gång med huvudet. Bara några få minuter senare tog emot bollen på bröstet och med sin högervrist sköt in La Galaxys första ledningsmål i matchen. Som också innebar slutresultatet 4-3 till Los Angeles.

Ibrahimovic står nu på 15 mål på 17 matcher i säsongens MLS.

Galaxy är nu obesegrade i sina nio senaste matcher och befinner sig nu på tredje plats i den västra konferensen efter Los Angeles FC och FC Dallas.

ANNONS

Gustav Svensson målskytt

Zlatan var inte den enda MLS-svensken som gjorde mål i nattens MLS. Gustav Svensson stod för en riktig pärla när han gjorde 2-0 för sitt Seattle Sounders i matchen mot New York City. Sounders vann matchen med 3-1 som ligger på i den västra konferensen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS