Viktorias show räckte inte i derbyt

Önnered stod emot bra i derbyt mot Sävehof- men räckte inte hela vägen. – Stundtals spelar vi riktigt bra, men det är för glest mellan topparna, summerar Viktoria Larsson.

|

Säsongen har börjat tufft för Önnered – fyra förluster av fyra möjliga.

Till nykomlingens försvar ska dock sägas att Önnered hittills mött seriens fyra främsta lag.

– Det ska vi ha med oss, med lite jämnare motstånd kommer vi snart ta första segern, säger Viktoria Larsson.

I fredagens match mot Sävehof gjorde hon fyra mål – det sista (19-24) med en minut kvar var rena konstnumret. Viktoria fångade ett utkast långt ner på Sävehofs planhalva och vräkte akrobatiskt in bollen bakom Christina Elm.

–Lite show får man bjuda på – men ärligt talat fattade jag aldrig riktigt hur nära jag var, säger hon med ett skratt.

Trots förlusten spelade Önnered distinkt i både försvar och anfall och gav Sävehof en rejäl match. När slutsignalen ljöd var det bara fyra mål som skilde.

–Men vårt fokus måste bli bättre över hela matchen – vi är där men ändå inte där, det funkar inte när Sävehof får i gång sitt spel, säger hon.

I första halvlek stod straffarna som spö på planen – sju sjumetare på mindre än 18 minuter.