Thulin dubbel straffhjälte i rafflande derby

|

Matchen var i princip slut. Klockan stod på 60 minuter. Partille arena höll andan. Bara straffen kvar.

Larhom vs Thulin. Allas ögon på duon när skottet drogs iväg.

LÄS OCKSÅ:Oavgjort i derbyt - efter osannolikt drama -Jag slängde ut benet i ren reflex, säger den lycklige målvakten som räddade en poäng åt sitt RIK som därmed är obsegrat efter två matcher. Glädjen var inte att ta miste på – lagkamraterna mer eller mindre överföll Thulin efter räddningen och därefter utbröt en kollektiv segerdans. Tidigare under matchen var dock Thulins känslor blandade gällande insatsen. - Jag och resten av försvaret gjorde en hel del missar samtidigt som Sävehof var riktigt bra, de har skaffat sig riktigt vassa skyttar, säger han och fortsätter: -Samtidigt tycker jag att vi gör en riktigt bra insats som hela tiden kämpar och kommer igen och aldrig ger oss, det är en styrka, säger han. Att ta straffar var Thulins stora grej i slutet av den nagelbitande kampen. Drygt en och en halv minut var kvar när Sävehofs Vitkor Ottosson stegade fram – och Thulin touchade bollen med handen så att skottet gick utanför.. Full tid och rutinerade Jonas Larholm ska ta hem premiärmatchen åt Sävehof från sju meter. 31-31 står det på tavlan. -Känslan när jag räddade är enorm, en blandning av glädje och lättnad, säger RIK:s målvaktshjälte.