Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/2

Sågningen av egna laget: "Fallerar – det är en total kollaps"

Aranäs var aldrig riktigt nära mot Karlskrona. Istället kom säsongens femte förlust.… – Vi fallerar totalt, säger tränaren Toni Johansson.

Jakob Nygren gav Karlskrona ledningen mot Aranäs efter endast 30 sekunder spelade i Aranäshallen. Den ledningen släppte sedan aldrig bortalaget som ganska enkelt kunde avfärda Aranäs.
Efter dryga kvarten hade Karlskrona redan utökat till 11-6 och mycket närmare än så kom aldrig Aranäs som i paus var fyra bollar efter.
I den andra halvleken lade Karlskrona in en extra växel och ryckte ifrån. Målen rasade in och inom loppet av några minuter var matchen över för Aranäs.
Tillslut blev det elva bollars skillnad när matchen väl var över.
– Vi fallerar, det är en total kollaps det här, säger tränaren Toni Johansson.

Varför fallerar ni?
– Det är svårt att svara på. Men det är många som inte gör det som de ska därute. Det är väl ett fåtal som får godkänt i dag. Det är främst försvarsspelet som inte fungerar. Om vi släpper 34 bollar så kommer vi inte vinna många matcher i den här serien. Där måste vi ner till 24-25 om vi ska ha någon chans.

Låter som att det blir en hel del försvarsträning i veckan som kommer?
– Det kommer det absolut att bli. Jag tycker vi varit bra försvarsmässigt tidigare men nu tappade vi rejält. Sen bränner vi en del lägen framåt, vi kanske skulle ha gjort 29 i dag. Men då hade vi ändå förlorat med fem bollar så det är på tok för dåligt.

Karlskrona vann matchen med 34-23.

 

Mest läst