Bild:Bildbyrån
Bild:Bildbyrån

Sävehofprofilens babylycka: "Det mest fantastiska som finns"

Landslagsstjärnan Johanna Ahlm, som till vardags spelar i Sävehof, har blivit mamma. Det meddelar hon via sitt Instagramkonto. "Theodor Ahlm Overby säger hej och hälsar att han mår bra".

ANNONS
|

En lång tids väntan är nu över för Sävehofprofilen Johanna Ahlm och hennessambo, tidigare handbollsproffset,Rasmus Overby. Två har blivit tre och under söndagsnatten välkomnade landslagsstjärnan sin nyfödde son Theodor Ahlm Overby till världen.

Planerar en comeback

Som nybliven förälder ser Johanna Alhm nu fram emot att få snöra på sig skorna och komma tillbaka ut på handbollsplanen. Något hon planerat sedannyheten kom att hon var gravid.

– När lagkamraterna börjar träna igen i augusti hoppas jag vara med, om än i min takt, och sedan kunna spela i oktober, sa Ahlm då tillAftonbladet.

Får mittnian bestämma själv kommer hon tillbaka till landslaget, starkare än någonsin.

ANNONS

– Jag hoppas det blir en bättre version av Johanna Ahlm som kommer tillbaka och då tycker jag att jag platsar i landslaget. Jag ser det som att jag förlänger min karriär och hoppas kunna spela i två-tre år till. Nu behöver jag inte känna om något år eller två att jag måste sluta för att få barn, sa hon till tidningen.

ANNONS