Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

Redbergslid föll mot desperat Hammarby

Redbergslid stod för en svag insats när man föll hemma mot ett Hammarby som slogs för att säkra kontraktet.
Matchen slutade 24-26. Ett resultat som inte överensstämmer med verkligheten enligt Jonathan Carlsbogård.
– Det var värdelöst helt enkelt, konstaterar mittnian.

I slutresultatet var det endast två mål som skiljde de bägge lagen åt. Men trots detta var söndagens möte med Hammarby ett rejält bottennapp för Redbergslid – iallafall enligt Jonathan Carlsbogård som inte sparade på kritiken.

– Jag tycker inte vi är så nära egentligen, vi var verkligen jättedåliga idag. Vi hade ingen inställning och det kändes inte som det fanns något som stämde idag. Det var verkligen en kass match från vår sida, säger

Redbergslid satte sig i en tuff situation redan tidigt i matchen och hamnade i målmässiga underlägen som var jobbiga att ta ikapp.

– Det var värdelöst helt enkelt. "Bajen" gör det ju såklart bra och spelar på sitt sätt, vilket gör det svårt för oss. De lyckas dra ned tempot vilket vi fastnar i, vi kan ju inte spela stillaståendes. Sen blir vi lite för heta när vi väl kan kontra... Det var för mycket slarv, vi hade en massa tekniska fel.

"Får komma tillbaka extra taggade"

Inför matchen var det helt olika förutsättningar för de bägge lagen. Hammarby slogs för att säkra kontraktet – samtidigt spelade Redbergslid, som redan säkrat slutspelsplats, för att hamna bland de fyra bästa i tabellen.

– Inställningsmässigt får man ju hoppas att de inte mer taggade än oss. Även om de spelade för kontraktet så har vi också saker att spela för eftersom vi vill hamna topp fyra.

– Men vi har ju fortfarande chansen, så det är bara att ladda om och ta varje match som en slutspelsmatch. Vi får komma tillbaka extra taggade.

Mest läst