Towe Andersson gjorde sex av Heids mål mot Skuru.
Towe Andersson gjorde sex av Heids mål mot Skuru. Bild: LINE SKAUGRUD LANDEVIK

Heid chanslöst mot topplaget

Tolv mål. Ungefär så mycket skiljer Heid från toppen av SHE. Exakt så mycket skiljde Heid från Skuru i 21-33-förlusten.

|

Towe Andersson var målbäst av alla i matchen, men det hjälpte inte Heid mycket. Ligatvåan Skuru gick upp i ledning – och sedan var göteborgarna aldrig riktigt nära att ta poäng.

I sju minuter såg det däremot ljust ut. Heid ledde med både 2-0 och 3-1 innan Skuru växlade upp. Visserligen höll hemmalaget jämna steg även till 6-6 men när halva matchen var spelad var avståndet sju mål.

Det utökades ytterligare efter paus och nu har Heid en poäng tillgodo ner till VästeråsIrsta och Skövde som ligger utanför slutspelsplatserna. De jagande lagen har dessutom betydligt bättre målskillnad så det blir en gastkramande avslutning på serien för Heid.