Finaldrömmen sprack - Skuru kvitterade i matcher

|

Skuru vann mathen med 29-22.

Inledningsvis var det jämnt under fjärde semin som avgjordes i Eriksdalshallen i Stockholm på onsdagen.

Med drygt fem minuter kvar av den första halvleken stod det 12-12, men sedan gjorde Skuru ett ryck och ledde i paus med 15-12.

I den andra halvleken fortsatte Skuru att hålla avståndet – med mindre än fem minuter kvar ledde hemmalaget med 27-21.

I första semifinalen i slutet av april sopade Sävehof banan med Skuru och vann hemma med tolv bollar. I returen i Eriksdalshallen i Stockholm den 8 maj stod dock Sävehof inte att känna igen.

Skuru däremot var på hugget och vann – för första gången på elva år.

Hemma i trygga Partille arena i lördags var Sävehof på banan igen, inte minst målvakten Johanna Bundsen som storspelade när Sävehof vann den tredje matchen med 28-18.