Avslöjar: Sävehof ratar Forsell-Schefvert

Nästa säsong flyttar Sävehof in i nya Partille Arena. Men trotjänaren Eric Forsell-Schefvert kommer inte att följa med.– Det är klubbens beslut. Jag hade jättegärna stannat kvar, säger han till GP.

ANNONS
|

Eric Forsell-Schefvert kom till Sävehof 2007. Två år senare gjorde han a-lagsdebut som 18-åring och sedan dess har han tagit tre SM-guld med klubben och även burit kaptensbindeln.

Men efter den här säsongen löper den numer 24-årige niometersspelarens kontrakt ut – och för några veckor sedan fick han beskedet att klubben väljer att inte förlänga det.

– Klubben har beslutat att de vill ha en förändring på min position och de kommande matcherna blir mina sista i Sävehof. Jag hoppas på ett långt slutspel, säger Eric Forsell-Schefvert.

Hur känner du för det beslutet?

ANNONS

– Jag hade jättegärna stannat kvar, men det är som det är. Ibland är det väl dags för nya utmaningar och det kanske blir bra på sitt sätt också.

Har du varit i kontakt med andra klubbar?

– Jag har haft lite kontakt med några klubbar, men vi har inte kommit så långt i våra diskussioner och vilka det är håller jag för mig själv än så länge, säger han.

ANNONS