Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Alingsås-stjärnan förlänger: "Trivs oerhört bra"

Profiler som Jesper Konradsson och Emil Frend Öfors har lämnat – men Felix Claar blir kvar. 20-åringen har nyligen förlängt sitt kontrakt med Alingsås. – Jag trivs oerhört bra i både Alingsås och AHK och känner att jag hela tiden utvecklas, säger Claar till klubbens hemsida.

Alingsås har under sommaren blivit brandskattat på flera tongivande spelare. Men nu kommer ett positivt besked för fjolårsfinalisten. Nyckelfiguren Felix Claar, 20, som den här säsongen väntas få stort förtroende i rollen som spelfördelare, har kritat på ett nytt avtal med klubben. Det nya kontraktet gäller till och med våren 2019. 

– Jag trivs oerhört bra i både Alingsås och AHK och känner att jag hela tiden utvecklas. Jag har en dröm om att bli utlandsproffs, men jag har aldrig känt någon brådska. Nu vet jag att jag kommer att spela här även nästa säsong och det är inte otänkbart för mig att det blir ännu längre, säger Claar. 

Tränare Mikael Franzén gläds åt att få behålla talangen, som sedan han anslöt från Norrköpings HK, har haft en fast plats i Alingsås trupp – trots sin ringa ålder. 

– Vi tror att det är som mittnia han har störst chans att lyckas internationellt. Jag är förstås jätteglad att Felix varit så positiv till att förlänga sitt kontrakt. Det är en hårt arbetande och mogen spelare som har haft en enorm utveckling sedan han kom till oss. Det är helt klart en av Sveriges mest intressanta spelare just nu, säger Mikael Franzén. ​

Se mer från - Alingsås HK
Mest läst