Alingsås chockförlorade mot Hammarby

Hammarby imponerade – det gjorde dock inte Alingsås som fick se sig besegrade av tabelljumbon med 33-28.
– Jag tycker vi spelar för dåligt hela matchen, säger Niclas Barud till C More.

|

AHK har haft det svårt när man inte spelat hemma i Estrad och inför matchen i huvudstaden hade laget fyra raka bortaförluster i bagaget.

Mot tabelljumbon Hammarby var det dags för ännu en tung bortamatch. Det var förvisso jämnt under den första halvleken – men efter pausvilan kunde stockholmarna dra iväg och införskaffa sig en ledning med sex mål.

– Vi förlorar för många man-man-dueller och hjälper inte målvakten. Samtidigt som vi kämpar i anfallsspelet, säger Niclas Barud till C More.

"För dåligt"

Alingsås kunde vid flera tillfällen närma sig en kvittering. Men Hammarby, lett av Patrik Fahlgren som stod för elva mål, höll undan. När matchen var över hade Hammarby tagit sin blott femte seger och AHK än en gång förlorat på bortaplan.

– Jag tycker vi spelar för dåligt hela matchen. Hammarby gör det bra, satsar mer och är mer desperata. De förtjänar att vinna, konstaterar Barud.