Arkivbild.
Arkivbild. Bild: AVDO BILKANOVIC

Önnereds tuffa start fortsätter

Önnereds HK:s tuffa inledning av tävlingssäsongen fortsätter. Storförlusten mot IFK Kristianstad följdes upp av ytterligare en tung dag i Skåne.

ANNONS
|

Nykomlingen Önnered har ett tufft spelschema i inledningen av Handbollsligan. I premiären mötte de giganten IFK Kristianstad, med fyra raka SM-guld i bagaget, borta och åkte på storförlust. Under lördagen väntade Lugi, även det en match på bortaplan.

LÄS MER:Önnered chanslöst mot mästarna

Önnered hängde med bra i början och gick tidigt till ledning 4-2. Sedan satte Lugi i en växel till och snart var ställningen i stället 10-5 fördel skåningarna.

I andra halvlek drog Lugi ifrån ytterligare och slutresultatet skrev till slut till 30-20.

– Det är en tung förlust. Vi kommer inte upp i nivå alls. Det är mer vi som är dåliga än de som är bra, säger Önnereds Viktor Rhodin till C More efter matchen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS