"Han klarar sig inte helt själv längre"

Han har haft tuffa år med sjukdomar. Nu berättar Arne Hegerfors fru, Kerstin, om livet tillsammans med TV-legendaren. – Han är sig lik, samma person. Men ändå inte, säger hon till Året Runt.

ANNONS
|

TV-legendaren Arne Hegerfors, 75, har haft det tufft med sjukdomar. Han har åkt på både en stroke och en tumör på hjärnhinnan. För Hegerfors har det varit en lång och tuff kamp men för magasinet Året Runt berättar han och hustrun, Kerstin att han i princip är helt återställd.

– Arne är precis samma Arne. Han är sig lik, samma person. Men ändå inte. För på vissa sätt har han blivit som ett litet barn som måste lära sig om och ha hjälp. Han klarar sig inte helt själv längre, säger Kerstin till magasinet Året Runt, enligt Expressen

ANNONS

Efter en hjärtinfarkt, en hjärntumör och en stroke så kunde livet ha sett betydligt mer annorlunda och tuffare ut för Hegerfors som lever ett normalt liv idag. För det tackar han hustrun Kerstin.

– Om hon inte hade funnits för mig hade jag nog suttit på ett hem och druckit välling och tittat i taket. Det hade ju inte varit så kul. Men nu är jag fortfarande fri, det är fortfarande mitt liv. Och det är Kerstins förtjänst, säger Arne.

– Om jag levt ihop med en deppig Arne hade jag nog inte orkat med allt. Men jag mår jättebra och jag kan leva mitt liv också, precis som tidigare. Jag sjunger i kör, tränar på gym, träffar väninnor och hälsar varje dag på min mamma Ingrid, som blir 98 i september. Hon bor på ett hem här i närheten, säger Kerstin.

ANNONS