Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

Här är första bilden på Serena Williams dotter

Den första september födde Serena Williams, 35, en dotter. Nu har tennisstjärnan för första gången lagt upp en bild på den nyfödda flickan. "Säg hej till Alexis Olympia Ohanian Jr." skriver hon på Instagram.

Det var i april som Serena Williams att chockade världen med beskedet att hon var gravid i 20:e veckan. Det innebar att stjärnan väntade barn redan när vann Australian Open i januari, en seger som blev hennes 23:e grand slam i karriären och som gjorde att hon blev den mest framgångsrika tennisspelaren i historien.

LÄS OCKSÅ: Världsstjärnan avslöjar: Är gravid

Den första september föddes till slut dottern, som fick namn efter fästmannen och miljardären Alexis Ohanian som är en av grundarna av sajten Reddit, det avslöjar världsstjärnan på Instagram där hon nu visar upp barnet för först gången.

"Säg hej till Alexis Olympia Ohanian Jr." skriver Serena Williams och uppmanar också fansen att ta en titt på det Youtube-klipp som hon och maken satt ihop.

Sammanfattar graviditeten på Youtube

I klippet får man följa Williams graviditet från start till mål, och hon avslutar med att avslöja dotterns namn, hennes födelsedag och hennes vikt.

I klippet säger hon också att graviditeten innebar "mycket komplikationer" men avslöjar inga fler detaljer än så.

Planerar comeback

Många trodde nog att beskedet om graviditeten skulle innebära slutet på karriären för 35-åringen, men stjärnan själv har andra planer.

LÄS OCKSÅ: Efter gravidbeskedet: Världsstjärnan lovar comeback

–  Jag tänker definitivt komma tillbaka. Barnet ska vara med på läktaren och förhoppningsvis heja fram mig utan för mycket tårar, har Williams tidigare sagt.

Läs mer om Serena Williams
Mest läst