Chloe Kim, USA, i Phoenix extrempark.
Chloe Kim, USA, i Phoenix extrempark.

Gärna OS-guld – men först en tweet

Idrottsstjärnor brukar stänga ute omvärlden i viktiga tävlingar. Snowboardåkaren Chloe Kim släpper in den. Den 17-åriga sensationen twittrade om sin frukost mellan guldåken i OS.

ANNONS
|

"Önskar att jag hade ätit upp min smörgåsmacka, men mitt envisa jag bestämde sig för att inte göra det och nu börjar jag bli hungrig", skrev Kim.

Få förväntar sig nog att en OS-stjärna ska dela med sig av sina innersta tankar mitt under en final. Men så är Chloe Kim inte vilken 17-åring som helst heller.

Hon är snowboardens nya omslagsflicka.

Efter frukosttweeten satte amerikanskan ett nära nog perfekt halfpipeåk och säkrade guldet. Sedan berättade hon att sociala medier hjälper henne av slappna av.

- Men det har varit lite galet på slutet. När jag kom hit hade jag 164000 följare på Instagram och nu har jag 300000 eller något sådant, säger hon.

ANNONS

- Min mamma lägger alltid ut bilder på mig så att jag kan få fler följare och kommenterar. Det är så mycket som händer och jag är lite överväldigad samtidigt som jag försöker ta in allt.

Chloe Kim är född i Kalifornien av sydkoreanska föräldrar. I Pyeongchang har Kims mormor sett henne tävla på plats för första gången.

TT-Reuters

ANNONS