"Zlatans sämsta halvlek i karriären"

Zlatan Ibrahimovic fick sig en rejäl känga från tv-experten och Liverpool-ikonen Jamie Carragher efter en svag första halvlek i ligacupderbyt mot Manchester City.

ANNONS
|

Jamie Carragher var inte nådig i sin kritik mot Zlatan Ibrahimovic efter de första 45 minuterna i ligacupderbyt mellan Manchester United och Manchester City på Old Trafford.

Liverpool-ikonen Carragher är expert för Sky Sports och hade starka åsikter om svenskens insats under den första halvleken.

– Jag tror inte Zlatan har gjort en sämre halvlek under sin karriär. José Mourinho har fått mycket kritik under de senaste veckorna, så är det alltid med tränare, men vi pratar och en kille som gjorde 50 mål i fjol, säger Carragher enligt The Mirror.

Zlatans lagkamrat Paul Pogba fick även han en känga av Carragher.

ANNONS

– Pogba ärden dyraste spelaren i världen. Om du kostar så mycket pengar måste du göra avtryck i viktiga matcher och göra saker, säger han.

Mourinho skickade ut ett starkt manskap till skillnad från rivalen Guardiola som valde ett reservbetonat lag.

– De spelar inte mot Man City hemma... de spelar mot Man Citys reservlag, låt oss vara ärliga om det.

Zlatan och Uniteds insats blev dock bättre i den andra och svensken spelade fram till Juan Matas ledningsmål som också blev matchens enda.

– I dag gav vi allt och vi visade att vi är att räkna med. Vi försökte under hela matchen och när du möter ett lag som City vet du att de kommer skapa chanser. I andra halvlek startade vi bättre och efter det kontrollerade vi matchen, säger matchvinnaren Mata till Viasat.

United är därmed vidare till kvartsfinal i Ligacupen och hårt pressade José Mourinho kan pusta ut en aning efter segern.

ANNONS