Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Zlatan lämnar Manchester United

Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United. Det bekräftar klubben på sin hemsida där de skriver att de avbryter kontraktet med omedelbar verkan.

Under torsdagskvällen bekräftade Manchester United att Zlatan Ibrahimovic lämnar klubben. På sin hemsida skriver de att hans kontrakt avbryts med omedelbar verkan. De fortsätter med att skriva att alla i klubben vill tacka Zlatan för hans bidrag till laget och önskar honom lycka till i framtiden.

Zlatan Ibrahimovic skriver även själv på sin Instagram att han lämnar klubben och att det är dags att gå vidare. I inlägget tackar han bland annat klubben, sina fans, laget och tränaren José Mourinho.

Han avslutar inlägget med hastaggen "#foreverred".

Väntas gå till MLS-klubben

Zlatan Ibrahimovic har sedan en tid tillbaka fått se sitt lag spela medans han själv suttit på läktaren. Sedan klassiska annandagsmatchen har den svenske anfallaren inte spelat efter att han, återigen, fått problem med sin knäskada.

Redan tidigare under torsdagen kom uppgifter från ESPN att han inte kommer spela igen för klubben och att han ska vara nära en övergång till LA Galaxy.

Enligt L.A Times-reportern Kevin Baxter är Zlatan inte bara nära en övergång – på Twitter skriver han att kontraktet redan är påskrivet.

Dessutom skriver Sports Illustrated att övergången väntas bli officiell under fredagen och att LA Galaxy köpt en helsida i L.A Times för att offentliggöra övergången.

Mest läst