Zlatan Ibrahimovic om att spela i Milan med sonen Maximilian

Zlatan Ibrahimovic fick spela med sin son i Milan.
Inför kom Maximilian med ett vågat utspel.
– Han sa att han ville skada mig, säger Zlatan på landslagets pressträff.

ANNONS
|

Zlatan är tillbaka på planen efter det långa uppehåll han tvingades till efter den knäoperation han tvingades till i somras. Innan han var helt redo att testa knäet i skarpt läge spelade han internmatch på Milans träningsanläggning – tillsammans med sonen Maximilian, 16.

Det hela fick stor uppståndelse, på tisdagens pressträff med landslaget fick han därför frågor om upplevelsen.

– Det var speciellt. Det var kul. Hur många får uppleva att spela med sin son på högsta nivå? Att dela glädjen med honom på planen. Han har fått följa mig genom mitt äventyr och ändå har jag försökt hålla honom borta från allt och bara vara pappa, säger Zlatan.

ANNONS

”Det kommer inte bli bra annars”

Om Zlatan själv var laddad var det ingenting gentemot sonen.

– Han spelar fotboll och är glad. Han fick möjligheten att spela med mig och de andra i Milans A-lag. Han var taggad, det kan man lugnt säga, säger Zlatan och avslöjar:

– Han sa att han ville skada mig. Så jag sa till tränaren (Stefano Pioli): "Sätt oss i samma lag, det kommer inte bli bra annars".

Uttalandet sa han med glimten i ögat, efter matchen stod det klart att ingen svensk skadats.

LÄS MER:Zlatan spelade match med sonen Maximilian

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic om Qatar-VM: ”Tio poäng”

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic historisk – äldste målskytten någonsin i Serie A

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS