Zengin stoppas – ser ut att missa mötet med Blåvitt

IFK Göteborg ser ut att slippa Hammarbys hemvändare, Erkan Zengin, i matchen på Gamla Ullevi på tisdag. Yttermittfältaren stoppas av sin tidigare klubb, Eskisehirspor.
– Det är löjligt som fan, säger Erkan Zengin till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Erkan Zengin är tillbaka i svensk fotboll och Hammarby efter flera år utomlands. Men den allsvenska comebacken ser ut att dröja ett tag till.

Yttermittfältaren fanns inte med i Bajens premiärtrupp mot Sirius och nu pekar allt på att att han får vänta ytterligare, det här då Zengins tidigare klubb, turkiska Eskisehirspor, ännu inte officiellt godkänt övergången.

– Det är löjligt som fan, det är löjligt. Man blir bara irriterad alltså. Låt människor spela fotboll i stället. Låt dem göra vad de vill. Varför ska man hålla på så här? Det är det jag inte fattar, säger Zengin till Fotbollskanalen.

ANNONS

"Det är helt fel av dem"

Han fortsätter:

– De ger inte okej till att jag ska spela. Det är helt fel av dem.

Ärendet ska nu, enligt Zengin, ha förts vidare till Fifa.

– Det handlar om min licens. De vill inte ge den. Vi får se vad som händer nu. Jag har en vecka på mig nu och fixa det. Det är hos Fifa i alla fall, just nu. Vi får se vad som händer, säger han.

Mer glädjande för Hammarby är att anfallsvärvningen, Nikola Djurdjic, som också missade premiären, är redo för spel till mötet med IFK Göteborg.

Serben bekräftar för Sportexpressen att har fått sitt arbetstillstånd.

Nu ser han fram emot att ta sig an Blåvitt.

– Jag längtar att få spela matchen. Det är början på säsongen och det kommer förmodligen vara en full arena. Det här är en match för Hammarby att visa vad vi vill uppnå med den här säsongen, säger han till tidningen.

IFK Göteborg ställs mot Hammarby på Gamla Ullevi på tisdag.

ANNONS