Yaya Toures supercomeback - stor hjälte för City

Petad och fast i Pep Guardiolas frysbox under hela säsongen. Men när Manchester City tog sin an Crystal Palace på bortaplan var Yaya Toure tillbaka i startelvan. Då tackade han för förtroendet med att dunka in två mål.

|

Sedan Pep Guardiola tog över Manchester City har Yaya Toure haft det allt annat än lätt. Ivorianen, som redan under sin tidi Barcelona hamnade på kant med den spanske tränaren, har varit fast i Guardiolas frysbox och det ordentligt. Inte en enda match i startelvan på tre månaderhade det blivit innan Manchester Citys möte med Crystal Palace på lördagen. Men Toure har, trots brist på speltid valt att stanna kvar i den engelska toppklubben, och mot Palace fick han så till slut chansen. Och som han tog den.

En bit in i den första halvleken kombinerade mittfältaren sig fram innan han med ett kliniskt avslut lirkade in bollen i det vänstra krysset. Målet betydde 1-0 för City.

I den andra halvleken kvitterade Crystal Palaces Connor Wickham till 1-1. Men det här var Toures dag. Och i den 83:e minuten slog han till ytterligare en gång. Fullträffen innebar att City fick med sig tre poäng från mötet på Selhurst Park.