Yasin uppges klar för Häcken

Ahmed Yasin återvänder till BK Häcken och Hisingen. Enligt Sportbladet har han skrivit på för tre år med klubben, något Häcken dementerar.

ANNONS
|

Hösten 2017 gjorde Ahmed Yasin sju mål på 15 matcher för Häcken när han var i klubben på lån från AIK.

GP har tidigare skrivit att Häcken haft kontakt med 27-åringen om en återkomst.

Nu skriver Sportbladet att Yasin och Häcken har skrivit ett treårskontrakt.

Yasin har tidigare brutit sitt kontrakt med Al-Khor SC i Qatar och sa nyligen följande till GP gällande en eventuell återkomst till allsvenskan och Häcken.

– Häcken är en fantastiskt fin klubb och jag har bara positiva minnen därifrån. Jag och Sonny (Karlsson, sportchef) har haft kontakt sedan jag drog tillbaka till AIK.

ANNONS

Häcken sportchef Sonny Karlsson säger till GP att ingenting är klart.

– Den som säger att det är det har inte rätt information, säger han.

Yasin aspirerar på samma position, till vänster på mittfältet, som Paulinho, vars framtid i Häcken också har varit föremål för diskussion.

– "Palle" är inte klar ut. Då hade han varit det. Det är vår balansgång. Ta in en till med det manskapet vi har eller avvakta?, säger Sonny Karlsson.

På tisdag åker Häcken på träningsläger till Sydafrika, under lördagen väntar Sarpsborg 08 på Bravida arena.

GP har sökt Ahmed Yasin.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS