Kjetil Wahlers rehab tar längre tid än man hade hoppats på.
Kjetil Wahlers rehab tar längre tid än man hade hoppats på.

Waehlers comeback dröjer

ANNONS
|

Kjetil Waehler var med på bänken mot Mjällby i söndags och redo för en comeback efter revbenskadan han fick i första mötet med Fola Esch i Europa League-kvalet. Men mittbacken har fått ett bakslag och smärtan sätter nu stopp för spel mot Györi i morgon kväll.

– Det går lite fram och tillbaka. Det kändes jättebra i tre, fyra dagar, sedan fick jag en vridning och då kom det tillbaka. Det är lite jobbigt just nu, jag är långt ifrån hundra procent, säger Kjetil Waehler.

Han var med på IFK Göteborgs stängda träning på Gamla Ullevi under onsdagskvällen, men menade själv att han är långt ifrån sitt vanliga jag.

ANNONS

– Jag var med i dag, men det var bra att ni inte var där och såg det ... Förhoppningsvis blir det bättre så jag kan träna utan smärta snart.

Den första diagnosen sa att Waehler skulle missa två veckor på grund av sprickorna i revbenen. Nu har det gått tre veckor.

– Det är mycket frustration just nu. Det som är bra är att det går bra för laget. Med min spelstil blir jag lite begränsad med tanke på att det är revbenen jag har problem med. Vi får se när jag kan spela igen. Inte i morgon, det kan jag säga. Men det är bara att bita ihop.

ANNONS