Victor Wernersson.
Victor Wernersson. Bild: SIMON HASTEGÅRD

Victor Wernersson lämnar Blåvitt

Victor Wernersson lämnar IFK Göteborg. Vänsterbacken har skrivit på för belgiska KV Mechelen.

ANNONS
|

Victor Wernersson har tidigare rapporterats vara aktuell för spel utomlands när hans kontrakt med IFK Göteborg går ut. Nu ska den saken vara klar.

Enligt GT har Victor Wernersson skrivit på ett tre och ett halvt år långt avtal med belgiska klubblaget KV Mechelen och planen är att Blåvitts försvarare ska ansluta dit i vinter.

LÄS MER:Victor Wernersson: "Tränaren kallade mig Igor – han visste inte vem jag var"

Anledningen till att Wernersson kunnat skriva på kontraktet är att det återstår mindre än sex månader av hans nuvarande.

IFK Göteborg har haft som förhoppning att behålla sin försvarsspelare och har erbjudit 24-åringen en kontraktsförlängning, men inte lyckats.

Under lördagen presenterade Mechelen Wernersson som sin spelare från och med nästa säsong. Victor Wernersson har skrivit på ett avtal som löper över 2024 med option på ytterligare ett år.

ANNONS

LÄS MER:Victor Wernersson uppges jagas av belgisk klubb

Victor Wernersson har under säsongsinledningen varit en gjuten startspelare för IFK Göteborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS