Utsikten förlänger med talangen

Utsikten har förlängt kontraktet med lovande Erik Hedenquist.
– Det känns bra att ha det klart så här tidigt, säger han.

ANNONS
|

Det slutade med en åttondeplats för Utsikten i division 1 södra 2018. Nu bygger klubben för ett nytt år i tredjedivisionen 2019.

Under fredagen kom en pusselbit i det pågående truppbygget på plats.

Lovande mittbacken Erik Hedenquist har förlängt sitt kontrakt med klubben. Avtalet sträcker sig över nästa år.

– Det känns bra att ha det klart så här tidigt. Jag trivs i jättebra i Utsikten och är optimistisk inför 2019, säger mittbacken till klubbens hemsida.

LÄS MER:IFK-legendaren öppen för fortsättning i Utsikten

Tränare Stefan Rehn fyller i:

– Vi är väldigt glada att Erik är med oss nästa år också. Han har varit bra för oss och haft en fin utveckling under säsongen. Det är en ung kille som trots sin ålder tar stort ansvar ute på planen. Vi ser Erik som en coming-man i svensk fotboll, säger han.

ANNONS

Hedenquist är den andra spelaren på kort tid som väljer att förlänga sitt kontrakt med klubben. Under torsdagen stod det klart att också mittfältaren Joakim Olausson har kritat på ett nytt ettårsavtal.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS