Uppgifter: Wernblooms Greklandsflytt osäker

Pontus Wernbloom skulle skriva kontrakt med Paok Thessaloniki men lämnade utan att ha skrivit på kontraketet, enligt uppgifter. Enligt tidningen SDNA har svenskens fru, Nina, spelat en nyckelroll.

ANNONS
|

Allt verkade vara klart för en flytt till Grekland och Paok Thessaloniki för familjen Wernbloom. Enligt GP:s uppgifter skulle ett kontrakt skrivits i fredags. Men nu kommer uppgifter om att Wernbloom lämnat Grekland utan att ha skrivit på kontraktet.

Sajten sdna.gr skriver att familjen Wernbloom lämnade Grekland under söndagen och att förhandlingarna mellan Pontus Wernbloom och Paok är avslutade. Enligt Twitterkontot Greek Football har svensken lämnat Thessaloniki på grund av att frun Nina inte ska ha velat bosätta sig i staden.

Pontus Wernblooms agent Carl Fhager säger till Aftonbladet att parterna inte är i mål med förhandlingarna och att det kommer visa sig i närtid och de kommer överens. Han dementerar uppgifterna om Nina skulle ligga bakom beslutet om att lämna Grekland.

ANNONS

– De uppgifterna om Nina är givetvis helt felaktiga. Vi fick ett väldigt trevligt mottagande.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS